More websites @ Templates.com!

 

 

MENU


 

CONTACT

Klingedorp 70 A 9170

De Klinge (Sint-Gillis-Waas) België

+32 (0)3707 0671

alleen tijdens openingsuren en wij beantwoorden geen vragen over eventuele drukte , hoeveel koppels etc. etc.

info@clubgoesting.be

 

 

Welkom op de website van Club Goesting

Club Goesting is geen doorsnee gematigde parenclub of een erotische discotheek, maar een zeer actieve doenersclub met een heel duidelijk concept.
Denkt u er over onze club te bezoeken?
Lees dan in ieder geval deze homepag
e zodat u niet voor verrassingen komt te staan en met de juiste instelling en goesting voor de deur staat.
Helaas komt het nog wel eens voor dat mensen dit niet hebben gedaan, een stuk hebben gereden en dan teleurgesteld worden.

Klik HIER om de foto's van onze club te bekijken!

 

VRIJDAG 10 AUGUSTUS:

KINKY FETISH SEXTREME 21:00- 02:00 uur

 

IEDERE DINSDAGMIDDAG:

LET US BI 12:00 -17:00 uur

 

 

Hier vindt u alvast een kleine samenvatting voor wie onze club geschikt is en voor wie niet:

 • * Wij zijn geen “koppel zoekt koppel” club.
  Koppels die louter of hoofdzakelijk geïnteresseerd zijn in andere koppels zullen het daarom niet naar hun zin hebben bij ons en zijn dan ook niet welkom. Voor deze koppels zijn er genoeg andere clubs.

  * Ook koppels waarvan de heer veel actiever is dan de dame zijn
  bij ons NIET welkom. Dat zelfde geldt voor zeer actieve heren die (zomaar) een dame meenemen zodat ze zelf gratis naar binnen kunnen en de dag volledig apart beleven.

 • * Koppels die de aanwezigheid van meerdere alleengaande mannen juist wel op prijs kunnen stellen en/of koppels die het leuk vinden om schaamteloos te exhibitioneren zullen zich bij ons snel thuis voelen. Zo'n middag/avond kan natuurlijk alleen maar geslaagd zijn als de alleengaande heren zich weten te gedragen en als de verhouding tussen koppels/dames enerzijds en single mannen anderzijds klopt..
  Wij zorgen ervoor dat aan al deze voorwaarden wordt voldaan.

  * Daarnaast zijn natuurlijk alleengaande heren, mits verzorgd en respectvol, op ALLE openingsdagen van harte welkom aangezien de dames van de koppels hier speciaal voor komen. Maar wanneer U als alleengaande heer laat komt kan het heel soms zijn dat we u moeten
  weigeren omdat de verhouding zoals wij die voor ogen hebben TE scheef komt te liggen

 • De leeftijd van onze gasten en de beste dag om de club te bezoeken, en wat kunt u verwachten:  Elke dag ontvangen we zowel per mail als op het gastenboek de vraag wat de gemiddelde leeftijd bij ons is.

  Helaas is daar moeilijk een juist antwoord op te geven omdat we iedere dag andere gasten verwelkomen. Wel is het zo dat onze club geen club is voor echt jonge koppels/dames. Zij komen wel naar onze club toe maar dit is meer uitzondering als regel. De gemiddelde leeftijd van de koppels/dames is zo tussen de 35/40 en 65 jaar. Wat betreft heren varieert dit veel meer; deze leeftijd ligt tussen de 18 en ongeveer 70 jaar. De ene dag zullen er dus veel jonge heren zijn en op een andere dag meer oudere.
  En we weten nooit van te voren hoe de verhouding zal zijn, aangezien 99% van de gasten hun komst niet van te voren aankondigt. Daarom valt er ook nooit te zeggen wanneer de beste dag is om (voor het eerst) te komen.


 • Ook de vraag 'wat kan ik verwachten'is er eentje die heel vaak gesteld wordt.

  Wat U kan verwachten is een geile gezellige avond en hoe die gaat verlopen ligt aan de op dat moment aanwezige koppels/dames en natuurlijk aan uzelf. We beloven geen/nooit seksgarantie maar de ervaring leert dat de meeste respectvolle, schoongewassen en leuke heren bijna altijd aan hun trekken komen.

Wij zijn als club geen allemansvrienden...dat houdt in dat wij niet proberen om alle swingers binnen te krijgen. We proberen een verzamelplaats te zijn waar actieve koppels/dames en alleengaande heren met elkaar kunnen spelen naar ieders tevredenheid. Met deze website willen wij graag, al op voorhand, het kaf van het koren scheiden zodat een bezoek aan onze club zal kunnen voldoen aan het verwachtingspatroon. Daarom omschrijven wij onze club niet met zalvende woorden maar zijn we liever eerlijk en recht voor zijn raap!
Bij CONCEPT kunt u meer lezen over de doelgroep die we niet of juist wel willen aanspreken. Dit voorkomt een teleurstelling, of zorgt er juist voor dat uw avond/middag bij ons zeer geslaagd zal zijn.