More websites @ Templates.com!

 

 

MENU


 

CONTACT

Klingedorp 70 A 9170

De Klinge (Sint-Gillis-Waas) België

+32 (0)471 950 714

info@clubgoesting.be

 

 

Welkom op de website van Club Goesting

Per 14 september 2012 zijn wij, Hilde en René, de nieuwe uitbaters van Club Goesting voorheen club "the Liberties". Door de nogal radicale wijziging van concept zal onze club voor het overgrote deel van de bestaande Liberties klanten niet langer de goede en juiste keuze zijn.

Met Club goesting hanteren we precies hetzelfde concept zoals we dat ruim 4 jaar gedaan hebben in onze vorige club in Minderhout...........................................................................................
GRAND OPENING CLUB AMAI: 2 JANUARI

KLIK HIER VOOR MEER INFO!


woensdag 17 dec. MASKED PLEASURES!!

...................................................................................................................
Wij zijn als club geen allemansvrienden...dat houdt in dat wij niet proberen om alle swingers binnen te krijgen. We proberen een verzamelplaats te zijn waar actieve koppels en alleengaande heren met elkaar kunnen spelen naar ieders tevredenheid. Met deze website willen wij graag, al op voorhand, het kaf van het koren scheiden zodat een bezoek aan onze club zal kunnen voldoen aan het verwachtingspatroon. Daarom omschrijven wij onze club niet met zalvende woorden maar zijn we liever eerlijk en recht voor zijn raap!
Bij CONCEPT kunt u meer lezen over de doelgroep die we niet of juist wel willen aanspreken. Dit voorkomt een teleurstelling, of zorgt er juist voor dat uw avond/middag bij ons zeer geslaagd zal zijn.

Hier vindt u alvast een kleine samenvatting voor wie onze club geschikt is en voor wie niet:

Wij zijn geen “koppel zoekt koppel” club. Koppels die louter geïnteresseerd zijn in andere koppels zullen het daarom niet naar hun zin hebben bij ons en zijn dan ook niet welkom. Voor deze koppels zijn er genoeg andere clubs. Ook koppels waarvan alleen de man actief is en de vrouw niet zijn bij ons NIET welkom.

Koppels die de aanwezigheid van meerdere alleengaande mannen juist wel op prijs kunnen stellen en/of koppels die het leuk vinden om schaamteloos te exhibitioneren zullen zich bij ons snel thuis voelen. Zo'n avond kan natuurlijk alleen maar geslaagd zijn als de single heren zich weten te gedragen en als de verhouding tussen koppels/dames enerzijds en single mannen anderzijds klopt..
Wij zorgen ervoor dat aan al deze voorwaarden wordt voldaan.

Daarnaast zijn natuurlijk alleengaande heren, mits verzorgd en respectvol, op alle openingsdagen van harte welkom.

SPECIALE THEMA WOENSDAGAVONDEN


7 JANUARI
1E WOENSDAG VAN DE MAAND 20:00 - 01:00 uur


Geile avonden waarbij de darkroom, gloryholes en bioscoop veel in gebruik zijn....

Loop je allang mee in de wereld van travestie, wil je ontdekken hoe het is, wil je andere travestieten ontmoeten, of ben je een paar, waarvan er één in travestie is geinteresseerd!
Zijn jullie een stel waarvan de man bi is of ben je een alleengaande bi-man? Iedereen is welkom. Onze BI en TRAVESTIE NIGHT begint om 20:00 uur en eindigt om 01:00 uur. Travestieten zijn vanaf 19.30 al welkom om te kunnen verkleden.

PRIJZEN: TRAVESTIETEN € 20,- KOPPELS € 30,- ALLEENGAANDE DAMES GRATIS, HEREN € 60,- ALL-IN.


14 JANUARI
IEDERE 2e WOENSDAG V/D MAAND 20:00 uur - 0:00 uur


Vanaf januari 2013 is de BIGBANG GANGBANG na 5 jaar van the Galleryclub te Minderhout naar CLUB GOESTING verhuisd. Ondertussen zijn we al weer meer dan een jaar verder en is de gangbang net als destijds altijd volgeboekt en ondertussen een begrip in deze grensplaats.

Ook deze BIG-BANGS, op onze nieuwe locatie, zijn altijd volledig volgeboekt!
De dames uit ons team zijn, zoals u gewend bent, hier natuurlijk ook aanwezig maar ook veel nieuwe gezichten!
Altijd gegarandeerd 25 tot 30 spermasletten!! Reserveren is verplicht!
Voor meer informatie kijkt u op www.bigbangclub.be

PRIJZEN: ACTIEVE KOPPELS/DAMES GRATIS ENTREE *, HEREN €100,- ALL-IN.
MATIG ACTIEVE KOPPELS: GEEN TOEGANG!!


WOENSDAG 17 DECEMBER 20:00 uur - 01:00 uur

Zinnenprikkelende erotische party's met stijlvolle erotiek in een onovertroffen sfeer van anonimiteit.....
Maandelijks organiseert de Circle of Masked Pleasures erotische feesten op niveau waarbij de gasten gemaskerd en voorzien van cape kennis kunnen maken met het beleven van een erotisch avontuur in “Eyes Wide Shut” stijl.

Voor meer informatie kijkt u op www.maskedpleasures.be