More websites @ Templates.com!

 

 

MENU


 

CONTACT

Klingedorp 70 A 9170

De Klinge (Sint-Gillis-Waas) België

+32 (0)3707 0671

alleen tijdens openingsuren en wij beantwoorden geen vragen over eventuele drukte , hoeveel koppels etc. etc.

info@clubgoesting.be

 

 

Welkom op de website van Club Goesting

Per 14 september 2012 zijn wij, Hilde en René, de nieuwe uitbaters van Club Goesting voorheen club "the Liberties". Door de nogal radicale wijziging van concept zal onze club voor het overgrote deel van de bestaande Liberties klanten niet langer de goede en juiste keuze zijn.

 

 

DONDERDAG 5 MEI HEMELVAART ZIJN WIJ GEWOON GEOPEND!
13:00 - 18:00 uur en 20:00 - 01:00 uur

 


Hier vindt u alvast een kleine samenvatting voor wie onze club geschikt is en voor wie niet:

  • * Wij zijn geen “koppel zoekt koppel” club.
    Koppels die louter of hoofdzakelijk geïnteresseerd zijn in andere koppels zullen het daarom niet naar hun zin hebben bij ons en zijn dan ook niet welkom. Voor deze koppels zijn er genoeg andere clubs.

    * Ook koppels waarvan de heer veel actiever is dan de dame zijn bij ons NIET welkom. Dat zelfde geldt voor zeer actieve heren die (zomaar) een dame meenemen zodat ze zelf gratis naar binnen kunnen en de dag volledig apart beleven.

  • * Koppels die de aanwezigheid van meerdere alleengaande mannen juist wel op prijs kunnen stellen en/of koppels die het leuk vinden om schaamteloos te exhibitioneren zullen zich bij ons snel thuis voelen. Zo'n middag/avond kan natuurlijk alleen maar geslaagd zijn als de single heren zich weten te gedragen en als de verhouding tussen koppels/dames enerzijds en single mannen anderzijds klopt..
    Wij zorgen ervoor dat aan al deze voorwaarden wordt voldaan.

    * Daarnaast zijn natuurlijk alleengaande heren, mits verzorgd en respectvol, op ALLE openingsdagen van harte welkom aangezien de dames van de koppels hier speciaal voor komen.

Wij zijn als club geen allemansvrienden...dat houdt in dat wij niet proberen om alle swingers binnen te krijgen. We proberen een verzamelplaats te zijn waar actieve koppels/dames en alleengaande heren met elkaar kunnen spelen naar ieders tevredenheid. Met deze website willen wij graag, al op voorhand, het kaf van het koren scheiden zodat een bezoek aan onze club zal kunnen voldoen aan het verwachtingspatroon. Daarom omschrijven wij onze club niet met zalvende woorden maar zijn we liever eerlijk en recht voor zijn raap!
Bij CONCEPT kunt u meer lezen over de doelgroep die we niet of juist wel willen aanspreken. Dit voorkomt een teleurstelling, of zorgt er juist voor dat uw avond/middag bij ons zeer geslaagd zal zijn.